
Щука, запечена у фользі
Запікати щуку - це традиція досить давня. Різновидом такої страви ще є щука фарширована. Але така популярність тільки говорить про те, яка це страва смачна і цікава. А що може бути краще, старих добрих рецептів, перевірені роками і навіть поколіннями. Ми тільки хочемо нагадати вам, як легко і швидко приготувати щуку. Не забуваємо і про те, що риба дуже корисна для нашого організму. Адже в ній великий відсоток білка і дуже мало жирів. До того ж біологічна цінність білків перевершує навіть куряче м'ясо, а значить вона добре засвоюється організмом. Щуку часто використовують у лікувальному і дієтичному харчуванні.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Щука стейк
1 шт.
Лимон
1 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
3 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Спеція Паприка мелена
за смаком
Спеція Коріандр мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Приправа Cykoria S.A Петрушка сушена 10г
за смаком
Перець зелений
за смаком
Майоран Аромікс сушений 6г
за смаком
Спеція Базилік сушений
за смаком
Кріп Деко сушений 6г
за смаком
Етапи приготування
01
Очистити рибу від луски, витягнути нутрощі. Лимон розрізати кружальцями поперек товщиною 0,5 см. Викласти всередині щуки лимони уздовж всієї довжини хребта.
02
У мисці змішати майонез і спеції. Змастити соусом з миски одну сторону щуки, викласти на фольгу рибу, стороною з соусом донизу. Смазати соусом другу сторону.
03
Зверху риби покласти також часточки лимона. Завернуть рибу у фольгу. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 200°С протягом 20 хвилин. Через 20 хвилин, зняти фольгу, випікати протягом 10-15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів