
Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса
1
Кесаділья - традиційна іспанська страва. Незважаючи на складну для нас назву, готується вона дуже легко і швидко. По суті, кесаділья - це один з варіантів знаменитого мексиканського коржа під назвою тортілья. У цьому випадку її складають навпіл і обов'язково додають до начинки сир. Коржі для її приготування можна брати як пшеничні, так і кукурудзяні. Кесаділья - це просто, поживно і смачно. Ось як пропонує її приготувати шеф-кухар Ілля Сьомін.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тортілья Dijo мультизернова 250г
2шт
Сир Mlekovita Чеддер тертий 300г
200г
Сметана ХМЗ 20%
100г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
34г
Бульйон курячий Food Studio 500мл
100г
Цибуля синя
50г
Часник
8г
Помідори Чері мікс 300г
50г
Борошно пшеничне вищий гатунок
5г
Спеції Суміш для курки
за смаком
Кінза 70г
за смаком
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Приготуйте курячий бульйон з обрізаних стегенець.
02
Приготуйте соус сальса: подрібніть помідори чері, цибулю, подрібніть часник і кінзу, перемішайте, посоліть, поперчіть і залиште на 20 хвилин.
03
Шматочки м'яса обсмажте на оливковій олії до рум'яної кірочки. Додайте спеції, борошно, влийте бульйон і протушкуйте. Викладіть готове м'ясо і злийте соус зі сковороди.
04
На гарячій сковороді розігрійте тортілью, посипте її чеддером, зеленою цибулею, викладіть шматочки курки. Додайте по ложці сальси і соусу з-під м'яса, знову посипте сиром і накрийте другим коржем зверху.
05
Переверніть кесаділью, щоб друга сторона теж підрум'янилась. Розріжте і при подачі додайте сальси і сметани.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів