Манти в мікрохвильовій печі
- 1. М'ясо (свинина) — 300 г.
- 2. Цибуля ріпчаста — 4 шт.
- 3. Борошно — 200 г.
- 4. Яйце — 2 шт.
- 5. Сало — 50 г.
- 6. Сіль — за смаком
- 7. Чорний мелений перець — за смаком
- 8. Олія — 100 г.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно приготувати начинку. Для начинки м'ясо, сало та цибулю подрібнити ножем. Змішати порізані інгредієнти, додати до них сіль, перець та знову перемішати. Залишити постояти.
Тепер прийшов час для тіста. Для цього яйця вбити в миску, додати до них півсклянки холодної води, а також приблизно половину чайної ложки солі. Добре все розмішати. Поступово всипати борошно, не припиняючи мішати, тісто повинне вийти крутим.
Тепер добре і ретельно замісити тісто руками. За правилами - приблизно двадцять хвилин, залишити постояти на 15-20 хвилин. Коли тісто підійде - поділити його на дві частини, потім ще та ще, як це роблять при приготуванні пельменів або вареників.
Розкачати з тіста перепічку приблизно 10 см. в діаметрі, покласти 1 столову ложку начинки, та згорнути. Можна для більшої соковитості мант в кожен з них при загортанні докладати маленький шматочок сала.
Кожен мант занурити в олію, або обмазати щіточкою.
Тепер викласти манти на решітку. Вона може бути будь-якою, головне, щоб помістилася в мікрохвильовій печі. Гарно викласти на неї манти в олії. А в окрему кастрюльку налити води, та поставити її під решіткою. Увімкнути приблизно на 15 хвилин мікрохвильову піч - та манти готові.