
Кавказька аджика
Кавказ славиться своєю пряною, смачною і неймовірно гострою кухнею. Кавказ іноді асоціюється з горами і гарячими, спекотними джигітами. Представляємо вашій увазі рецепт кавказької аджики. Саме кавказької, такої ж гарячої і гострої, як ці люди, що населяють територію Кавказу. Смак аджики своєю гостротою підриває кров і змушує її кипіти від бурхливих пристрастей. Завжди можна провести аналогію між звичками людей і їх кулінарними вподобаннями. Кавказька аджика - це смак гарячої крові, крутої кавказької вдачі, брутальності, гостроти і спекотності цих самобутніх народів, суворих звичаїв і моралі. Якщо ви любите гострі продукти вам точно варто приготувати цю аджику. Вона прекрасно підходить до м'яса.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець гострий
700 г.
Перець Каппа солодкий
4 шт.
Часник
4 шт.
Сіль Єгипет
2,5 ч. л.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ч. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
2 ч. л.
Оцет Столовий 9% 1л
2 ч. л.
Зелень мікс 100г
за смаком
Прянощі Любисток для глінтвейну 10г
за смаком
Етапи приготування
01
Гострий перець розрізати уздовж, видалити насіння.
02
Гострий перець із солодким прокрутити на м'ясорубці, додати томатну пасту, соняшникову олію, оцет. Поставити каструлю з сумішшю на вогонь, довести до кипіння, дати охолонути. Додати дрібно нарізану зелень і часник. Перекрутити. Додати сіль.
03
Зберігати готову аджику в холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів