
Торт-морозиво з черешнею
Ви дуже любите солодке, ну просто жити без нього не можете? Але при цьому в літню спеку хочеться і чогось прохолодного. Як тут бути? Для такого випадку у нас є унікальний рецепт торта-морозива з черешнею (до речі, можна використовувати і будь-який інший фрукт, який Ви любите). Здивуйте своїх діток і дорослих смачним десертом. Такий торт підніме вам настрій на цілий день, а його прохолода захистить від спеки в таке спекотне літо.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морозиво Лімо Velvet Ванільне 75г
300г
Цукор Ваш Цукор 10кг
0,25 стакана
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
1 ст. л.
Бренді Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0,7л
2 ст.л.
Масло вершкове домашнє
2 ст.л.
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Черешня червона
300г
Бісквіт
200г
Етапи приготування
01
Черешню вимити, кілька ягід відкласти, у решти видалити кісточки. У каструлю викласти цукор, крохмаль, черешню. Влити бренді і третину склянки води. Довести до кипіння, варити 2 хв., або до загустіння, постійно помішуючи. Дати повністю охолонути.
02
У мисці змішати розтоплене масло з медом. Додати бісквітні крихти. Все ретельно перемішати.
03
Розподілити суміш по дну і вздовж бортиків форми для торта діаметром 22 см., гарненько придавлюючи. Запікати в попередньо розігрітій до 180ºС духовці протягом 8 хв. Дати повністю охолонути.
04
Черешневу суміш подрібнити в блендері до однорідності. Половину склянки отриманого пюре залишити для прикраси, решту пюре помістити в контейнер, який щільно закривається і поставити в холодильник.
05
Морозиво покласти у велику миску, добре розім'яти виделкою і збити міксером на малій швидкості до однорідності. Додати черешневе пюре з холодильника, злегка перемішати. Викласти цю суміш на основу торту. Обережно перемішати по колу, щоб вийшов спіралевидний малюнок.
06
Накрити, поставити в морозильник на 4 год. Перед подачею прикрасити черешневим пюре і ягодами черешні.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів