
Гювеч із курки з овочами
Гювеч - традиційна страва балканської кухні, що представляє собою овочі і м'ясо, приготовані в глиняному горщику з кришкою. Слово "гювеч" означає одночасно: і глиняний горщик, і страва, яка в ньому готується. Хороший рецепт приготування курки повинен бути у кожної господині. Гювеч із курки з овочами - один із таких. Поєднання курки з овочами завжди цікаве, гармонійне і поживне. Курка з овочами - самий оптимальний спосіб смачно, ситно і корисно пообідати, не набираючи при цьому зайву вагу. У цьому рецепті пропонується приготувати курку з помідорами, кабачками, зеленою стручковою квасолею, ріпчастою цибулею, стручковим перцем. Корисність такого поєднання ніким не ставиться під сумнів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
2,5 кг.
Цибуля
3 шт.
Салат Чудова марка Зелена стручкова квасоля 300г
250 г.
Кабачок
3 шт.
Перець чилі Банка Спецій стручковий 30г
6 шт.
Помідори рожеві фасовка
6 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл.
Етапи приготування
01
Очистити і нарізати цибулю. Видалити стеблинки у кабачків і стручкового перцю.
02
Зняти шкірку кабачків і нарізати їх. Видалити насіння стручкового перцю і порізати разом зі стручковою квасолею на частини по 1 см. Помістити овочі в гювеч. Зверху покласти нарізане філе.
03
Помідори порізати кільцями і викласти на курку. Додати гарячу воду, перець, сіль, накрити кришкою. Запікати в духовці 1 годину.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів