
Капустяні конвертики з сиром і шинкою
Капусту можна по праву назвати однією з самих популярних овочевих культур. У кулінарії капуста - дуже затребуваний овоч: її вживають у свіжому вигляді, а також тушкують, варять, фарширують, маринують, квасять, солять. Ви теж любите капусту? Приготуйте з неї капустяні конвертики з сиром і шинкою. Листя капусти за цим рецептом попередньо відварюють у підсоленій воді, як і при приготуванні голубців. Начинка для капустяних конвертиків може бути й іншою. Можна використовувати відварну або копчену курку, варену ковбасу, смажені гриби. Все залежить від Вашої фантазії. Можливе приготування капустяних конвертиків і без начинки. Подавати до столу капустяні конвертики можна зі сметанним соусом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
70 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
6 шматочків
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
2 ст. л.
Часник
2 зубчики
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
2 ст. л.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
4 ст. л.
Кунжут
2 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаклм
Етапи приготування
01
Капустяне листя промити під водою і відварити в підсоленій воді.
02
Після чого листя остудити і зрізати потовщення на них.
03
Сир натерти на середній тертці, бекон порізати тоненькими брусочками, часник очистити і дрібно нарізати.
04
Для начинки змішати тертий сир, шинку, часник і майонез.
05
На капустяні листи викласти начинку і згорнути їх конвертиками.
06
Конвертики обваляти спочатку в борошні, а потім у збитих яйцях.
07
Після чого конвертики обваляти в суміші з панірувальних сухарів і кунжуту і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів