
Сирно-ванільний кекс
Сирно-ванільний кекс - це океан ніжності й легкості! Ви тільки уявіть, як цей м'який десерт тане, ледь торкнувшись ваших губ! А в роті - вибух смакових емоцій. Все це завдяки ніжному сиру і вершкам. Фрукти надають море солодкого смаку цьому десерту, не кажучи вже про корисні властивості. Адже кожен з фруктів дарує свій заряд бадьорості і букет вітамінів цій страві. Ви тільки погляньте, як апетитно виглядає цей кекс! Він заворожує своєю білосніжніжністю і маленькими вкрапленнями яскравих фарб. Ваші гості будуть завалювати вас питаннями і проханням поділитися рецептом.
Інгредієнти
Вершкове масло
65 г.
Кисломолочний сир
450 г.
Кукурудзяне борошно
1 ст. л.
Ванільний цукор
1 ч. л.
Яйця
3 шт.
Цукор
150 г.
Вершки 33-35%
225 мл.
Свіжі ягоди
450 г.
Печиво
225 г.
Етапи приготування
01
Прогріти духовку до 180°С або (якщо духовка газова) до 4 відмітки. Змастити жиром 23 см. розбірну форму для випікання і покласти на дно пергаментний папір. Покласти печиво у чашу і за допомогою блендера подрібнити його на крихти.
02
Розтопити масло, влити його до крихт і змішати. Перекласти у форму і притиснути до дна, щоб маса лежала рівним шаром.
03
Змішати сир, кукурудзяне борошно, ванільну есенцію, яйця та цукор. Додати вершки і обробити на 1 швидкості міксера до рівномірної консистенції. Перекласти у форму і випікати протягом 30 хвилин.
04
Вимкнути духовку, залишивши пиріг всередині, щоб він дуже повільно охолонув. Поставити в холодильник до подачі на стіл, потім поставити на сервірувальну тарілку і прикрасити ягодами або фруктами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів