Млинці з яблуками та карамеллю - Image

Млинці з яблуками та карамеллю

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Cніданок

Ох, як же приємно в заслужений вихідний день поласувати свіжими домашніми млинцями, запиваючи їх теплим чаєм або свіжим молоком. Не поспішаючи та із задоволенням. Такими, наприклад, будуть млинці з яблуками та карамеллю. Яблуко - джерело свіжості і вітамінів. Крім того, яблука легко дістати в будь-яку пору року. Вони корисні для нашого організму. Карамель зробить млинчики солодкими і смачними. Подавайте їх зі сметанним кремом або будь-яким соусом, на ваш смак. Усі, хто їх спробує, будуть облизувати пальчики і просити добавки. Цей незабутній смак ще нікого не залишив байдужим!

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

1 склянка

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

250 мл.

Цукор Ваш Цукор 10кг

120 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2 шт.

Сіль Єгипет

щіпка

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

6 шт.

Лимон

1 шт.

Спеція Кориця мелена

0,5 ч. л.

Масло вершкове домашнє

2 ст. л

Сметана Ферма 20% 300г

1 склянка

Цукрова пудра Aro 250г

3 ст. л.

Етапи приготування

01

У велику миску влити 125 мл. води, молоко, додати 2 ст. л. цукру, яйця і сіль. Все збити міксером до однорідного стану.

02

У цю суміш просіяти борошно, ще раз збити до однорідності. Дати тісту постояти приблизно 15 хвилин.

03

Сковороду прогріти на середньому вогні, влити 0,5 ст. л. рослинної олії, туди ж влити тісто для млинця. Обсмажити з двох сторін.

04

Таким чином обсмажити всі млинці, кожного разу додаючи на сковороду трохи олії і попередньо перемішуючи тісто.

05

Для начинки яблука очистити і нарізати дрібними кубиками.

06

З лимона вичавити близько 20 мл. соку і натерти 1 ч. л. цедри.

07

Полити яблука отриманим соком, посипати лимонною цедрою і корицею.

08

У сковороді на середньому вогні розтопити вершкове масло, всипати цукор, що залишився і готувати, періодично помішуючи, поки цукор не стане бурштинового кольору.

09

Тоді додати яблука і продовжувати готувати, поки вони не стануть м'якими.

10

Отриманою начинкою наповнити млинці.

11

Для крему сметану збити з цукровою пудрою.

12

Подавати млинці гарячими із сметанним кремом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв