Білі щі з квасолею - Image

Білі щі з квасолею

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Істинно традиційна для Росії страва набуває нових видів і фарб завдяки кулінарам, які щодня вигадують все нові і нові страви. Щі були популярні в російській кухні дуже давно. Можливо, це пов'язано з кислим присмаком, які вони мають завдяки квашеній капусті. У всякому разі страва ця дуже поширена не тільки в Росії, але і у всіх слов'янських народів. Тому-то й існують різні види цієї страви. Білі щі напевно мають свою назву через те, що тут не потрібно класти огірки в бульон. І щі не зафарбовуються в зелений колір. Але проте м'ясо і квасоля, та й інші продукти роблять їх дуже насиченими. І така страва добре підійде для приємного сімейного обіду.

Інгредієнти

Квашена капуста

200 г.

Цибуля

1 шт.

Картопля

1 шт.

Петрушка

1 вет.

Кріп

2 вет.

Олія рафінована

30 мл.

Свинина

500 г.

Квасоля біла (консервована)

200 г.

Етапи приготування

01

М'ясо покласти у воду, довести до кипіння, зняти піну.

02

Картоплю і половину цибулини нарізати кубиками і додати до м'яса.

03

Потім на олії підсмажити решту цибулі до прозорості.

04

Коли картопля звариться, додати квашену капусту і цибульну заправку.

05

Також додати квасолю, перець, петрушку та кріп.

06

Варити до готовності. Подавати зі сметаною.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Білі щі з квасолею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua