
Біляші з м'ясом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко 2,5% 900г
150 мл.
Борошно 7 1кг
2,5 - 3 ст.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
1 пакетик
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Сіль Єгипет
1/2 ч. л.
Фарш яловичий
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
50 - 60 г.
Спеція Перець духмяний мелений
за смаком
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
150 - 200 мл.
Етапи приготування
01
Приготувати тісто. Змішати тепле молоко, борошно, яйце, сухі дріжджі, цукор, сіль (1/4 ч. л.). Замісити тісто. Почекати поки тісто збільшиться вдвічі.
02
Тісто розділити на кульки і дати їм піднятися.
03
Ріпчасту цибулю потерти на тертці, змішати з яловичим фаршем, додати сіль, перець, воду. Добре перемішати фарш.
04
Кульки розкатати, покласти всередину фарш і защипнути краї так, щоб середина залишилася відкритою.
05
У сковороді розігріти олію. Викласти біляші на сковороду відкритою стороною вниз.
06
Обсмажити біляші з двох сторін, потім довести під кришкою на маленькому вогні до готовності тіста і фаршу. Біляші з м'ясом готові. Приємного апетиту!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)