Яловичина, смажена з лимоном та апельсином - Image

Яловичина, смажена з лимоном та апельсином

Кількість порцій: 2Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Ви знаєте, для чого у страви з м'яса додають фрукти, наприклад, цитрусові? Само собою, що для пікантності смаку. Але є ще одна на те причина. Фрукти сприяють швидкому розщепленню жирів в організмі. Іншими словами, для прискорення метаболізму, щоб у вас не відкладалося нічого зайвого, і щоб ви не відчували тяжкості після ситного прийому їжі. Тому ви спокійно можете готувати яловичину з лимоном і апельсином навіть на вечерю і не боятися за свою фігуру. Часник, звичайно ж, доповнить весь смаковий букет. А ще завдяки фруктам страва матиме свіжий і яскравий вигляд, що приверне увагу всіх, кого ви захочете пригостити нею.

Інгредієнти

Яловичина

500 г.

Лимон

1 шт.

Апельсин

1 шт.

Часник

3 зуб.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Олія рослинна

за смаком

Етапи приготування

01

З лимона і апельсина зняти цедру.

02

З лимона і апельсина вичавити сік.

03

М'ясо нарізати невеликими шматочками, відбити, посолити, поперчити.

04

Залити м'ясо соком лимона та апельсина.

05

Додати видавлений через часниковий прес часник. Залишити на 30-40 хвилин.

06

Обсмажити на олії з двох сторін.

07

Додати цедру, смажити під кришкою 25-30 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Яловичина, смажена з лимоном та апельсином – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua