Закуска з баклажанів по-болгарськи - Image

Закуска з баклажанів по-болгарськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Закуска з баклажанів по-болгарськи - чудова закуска і до обіду, і до святкового застілля, а також дуже смачна закуска до шашлику. Особливий смак і запах їй надають часник, петрушка і оцет. Цей рецепт для тих, хто любить гострі страви. Готується дуже легко, приготування не забере у вас багато часу. Для приготування цієї закуски підбирайте тільки синьо-чорні, невеликі, довгасті і злегка недостиглі плоди. Вони містять менше насіння, мають ніжний смак. Якщо під рукою є баклажани - не полінуйтеся і здивуєте своїх близьких.

Інгредієнти

Баклажани

600 г.

Оцет

40 мл.

Олія рослинна

100 мл.

Часник

2 шт.

Сіль

за смаком

Петрушка

за смаком

Етапи приготування

01

Розігріти сковороду-гриль, змастити трохи рослинною олією, обсмажити, нарізані смужками вздовж, баклажани, з кожного боку, до м'якості.

02

Остудити баклажани, після чого зняти шкірку. Подрібнити, покласти в миску.

03

Додати в миску до баклажанів рослинну олію, розім'яти до стану пюре. Після чого додати дрібно нарізаний часник і петрушку, посолити і додати оцет. Залишити на 15 хвилин, після чого ретельно перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Закуска з баклажанів по-болгарськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua