
Йогуртові панкейки
Панкейки - це десерт американський. Панкейк в буквальному сенсі переводиться "як пиріг на сковороді". Панкейк - це щось середнє між нашими рідними млинцями та оладками. Панкейки зазвичай пишні, як оладки, і великі за розміром, як млинці. Тому й не зарахували їх до жодної групи, а так і назвали панкейк. Панкейки можна готувати на молоці, на кефірі, з яйцями і без яєць, шоколадні, ягідні, ванільні. Загалом, рецепти є на будь-який смак. Але ми вам пропонуємо приготувати панкейки на йогурті. Саме цей факт забезпечує їм ніжність. Панкейкі добре поєднуються з будь-якими вареннями, джемами і сиропами. Можна так само їх подавати зі сметаною. Панкейки подають до столу, викладені на тарілці стопкою і политі джемом або сиропом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
130 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
200 мл.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч. л.
Сода харчова 500г
0,5 ч. л.
Масло вершкове домашнє
40 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
10 г.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Джем Верес абрикосовий 370г
150 г.
Етапи приготування
01
Борошно і розпушувач просіяти в миску. Додати цукор, соду і сіль.
02
Збити окремо 1 жовток, додати йогурт і розтоплене вершкове масло. Збивати 1 хвилину.
03
Змішати в загальній мисці борошняну суміш з йогуртово-масляною. Збити бледнером.
04
Добре збити білки, обережно додати в отримане тісто. Перемішувати ложкою.
05
Панкейки смажити 2-3 хвилини з кожного боку. Подавати з джемом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів