Йогуртовий пиріг з гранатом - Image

Йогуртовий пиріг з гранатом

Кількість порцій: 8Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Дуже ефектний на вигляд пиріг з ніжним смаком, пікантною гранатовою кислинкою і тонким ароматом кардамону. В основі пирога борошно, манна крупа і йогурт, тому він виходить не дуже сухим. Але, за бажанням, сиропу можна приготувати більше і тоді трохи просочити ним пиріг. Якщо пиріг їсти будуть тільки дорослі, то, як варіант, можете додати в сироп трохи червоного вина, тоді пиріг придбає цікавий алкогольний аромат. Ще пиріг можна прикрасити попередньо збитими вершками, а потім гранатом з сиропом (або розрізати пиріг на дві частини і промазати на вибір вершками, білим шоколадом, улюбленим кремом).

Інгредієнти

Кардамон

5 г.

Манна крупа

125 г.

Борошно

125 г.

Розпушувач

5 г.

Цукрова пудра

150 г.

Йогурт

150 г.

Яйце

2 шт.

Ваніль

5 г.

Гранатовий сік

200 мл.

Гранат

200 г.

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 200°C. Змішати манну крупу, кардамон, просіяне борошно, розпушувач і 125 грам пудри. Збити йогурт, яйця і ваніль, потім додати борошняну суміш і перемішати до однорідної консистенції. Гранат розібрати на зерна.

02

Тісто вилити у форму (заповнювати на половину) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 30 хвилин. Сік уварити на половину з пудрою. Змішати сироп із зернами граната і прикрасити пиріг.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв