Теплий картопляний салат з маслинами, фетою і м'ятою - Image

Теплий картопляний салат з маслинами, фетою і м'ятою

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пікантний і цікавий салат з картоплею, сиром фета і м'ятою. Крім цікавого смаку, він також має певну особливість, а саме універсальність. Ви можете подати його до будь-якої страви – ​​буде це м'ясо, риба чи курка. Таким салатом можна замінити гарнір, а можна і подати як доповнення до гарніру. Якщо заправки з оливкової олії для вас недостатньо, то можете її замінити поєднанням оливкової олії, бальзамічного оцту і лимонного соку. Непоганим варіантом буде суміш оливкової олії з гірчицею або сирний соус в якості заправки. М'ята стане родзинкою салату, тому краще не нехтувати цим інгредієнтом. Якщо ж ви не любите м'яту, то можете замінити її будь-якою іншою зеленню за вашим смаком.

Інгредієнти

Картопля

800 г.

М'ята свіжа

30 г.

Сир фета

230 г.

Маслини

50 г.

Олія оливкова

40 мл.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Цибуля ріпчаста

80 г.

Етапи приготування

01

Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду. Розігріти олію на сковороді і трохи обсмажити її.

02

М'яту помити і подрібнити. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями або півкільцями. Маслини нарізати кружечками або половинками. Сир розкришити. Змішати всі інгредієнти, заправити оливковою олією і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Теплий картопляний салат з маслинами, фетою і м'ятою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua