Гарбуз у молоці - Image

Гарбуз у молоці

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ви – прихильник «здорових» страв? Тоді гарбуз в молоці доведеться Вам до душі і безсумнівно сподобається Вашим дітям. Гарбуз – корисний і універсальний продукт, багатий вітамінами і мінералами. Цей овоч містить рідкісний вітамін Т, так званий картінін, що прискорює обмінні процеси організму і активно спалює жири. Не переваріть гарбуз, і відмінний смак страви, не дивлячись на її невибагливість, гарантований. Борошно обсмажувати в олії до світло-жовтого кольору. Разом з цукром можна додати ваніль, корицю і кардамон. Шматочки гарбуза виходять соковитими і солодкими, а молоко, в якому тушкувався гарбуз, робить їх м'якими і ніжними.

Інгредієнти

Гарбуз

800 г.

Борошно пшеничне

2 ст. л.

Молоко

300 мл.

Цукор

1 ст. л.

Олія рослинна

1,5 ст. л.

Етапи приготування

01

Гарбуз очистити від шкірки і насіння. Поставити каструлю з водою на вогонь, покласти в неї нарізану маленькими шматочками гарбуз, відварити до готовності. Після, остудити і висушити.

02

Нагріти сковороду із рослинною олією, всипати муку, трохи обсмажити. Влити молоко, додати цукор, перемішати.

03

Додати шматочки гарбуза в сковороду, довести до кипіння.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Гарбуз у молоці – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua