
Мандарини в сиропі
Напевно, багатьом набридли стандартні новорічні десерти: торти і тістечка. Тому до вашої уваги рецепт десерту з мандаринів (саме цей фрукт асоціюється у більшості людей з зимовими святами). Десерт має приємний аромат цитрусових з корицею і легкою алкогольною ноткою. Запропоновано використовувати біле вино, але за бажанням можна використовувати червоне, наприклад, десертне. За смаком, крім кориці, можна додати й інші спеції (гвоздику, мускатний горіх). Десерт прикрасити можна свіжими листочками м'яти, посипати рубаними фісташками, кедровими або волоськими горіхами, шоколадною стружкою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мандарини Lorado в сиропі 850мл
900 г.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
20 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Кориця Badia палички 14,2г
20 г.
Морозиво Рудь: 100% морозиво + морозиво Супершоколад у лотку 500г
400 г.
Вода негазована Аквуля 2л
400 мл.
Етапи приготування
01
Очистити мандарини (16 штук). Покласти в каструлю або сотейник (бажано в один шар), залити водою. Посипати цукром, поставити каструлю на невеликий вогонь, дати закипіти. Потім зменшити вогонь до маленького, додати вино, корицю, накрити кришкою і готувати 15 хвилин.
02
Викласти мандарини в креманки або на десертні тарілки (на порцію по дві штуки), трохи полити сиропом. На кожну порцію перед подачею покласти по одній кульці морозива.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів