Сирники - Image

Сирники

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Це страва прийшла до нас з російської кухні. Відповідно, роблять її з сиру, який змішують з борошном, і яйцями. Це найпростіший рецепт таких сирних млинців. Але не дивлячись на це, сирники - це невід'эмна страва із раціону багатьох сімей. Особливо сирники люблять діти, оскільки вони солодкі і смачні. А сир ще і дуже корисний для молодого організму, тому що в ньому багато кальцію. Якщо ви бажаєте поекспериментувати, то можна додати і курагу, моркву, груші. Подають сирники, поливши їх сметаною або згущеним молоком.

Інгредієнти

Сир (6-9% жирності)

500 г.

Яйця

1 шт.

Борошно пшеничне

100 г.

Цукор

60 г.

Сіль

за смаком

Ванілін

1 пакетик

Етапи приготування

01

Сир протерти через сито.

02

Додати яйце, цукор, сіль, ванілін і просіяне борошно. Все добре вимішати.

03

Можна також додати в тісто родзинки або добре подрібнений банан.

04

Відокремлювати з маси невеликі порції ложкою і, формуючи круглі плескаті сирники, злегка обваляти в борошні.

05

Обсмажити на вершковому маслі з обох боків до золотистої скоринки, зменшивши при цьому вогонь (приблизно 5 хвилин на кожній стороні).

06

Подавати гарячими разом зі сметаною, варенням, медом або фруктами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв