
Свинина по-англійськи
Ще один цікавий варіант приготування свинини. Попередньо обсмажена на салі свинина з рум'яною цибулею гармонійно поєднується в цій страві з часточками яблук. Несподівано, чи не так? Оригінально і дуже смачно! Не пропустіть дуже важливий момент - попереднє пассерування борошна, яке додають у страву. У процесі пасерування в борошні руйнується крохмаль, а вміст розчинних речовин збільшується. При цьому, що теж дуже важливо, притаманні сирому борошну запах і смак зникають. Пасероване борошно не утворює клейкої маси. У запропонованому рецепті борошно пасерують без додавання жиру. Для цього його висипають на сковорідку рівним шаром і смажать, помішуючи, до зміни відтінку.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
450 г.
Сало свиняче Фермерське
40 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
20 г.
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
400 мл.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
200 г.
Рис пропарений
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати свинину на середні шматочки, посолити і смажити на салі з додаванням крупно нарізаної цибулі, поки цибуля не стане рум'яною. Посипати м'ясо пассерованним на сухій сковороді борошном, перемішати.
02
Яблука очистити від насіння, нарізати часточками, додати в сковороду, залити бульйоном та прокип'ятити. Окремо відварити рис, який послужить гарніром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів