Суккоташ - Image

Суккоташ

Кількість порцій: 6Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Суккоташ прийнято вважати традиційною стравою в Новій Англії, Пенсільванії та інших штатах. Її подають до дня подяки. І хоча всім відомо, що страва цього свята - запечена індичка. Все таки існують і інші не менш цікаві страви. На Півдні штатів вважається Суккоташем будь-який бульйон з квасолею і сумішшю овочів з додаванням смальцю. Ця страва стала таким популярною далеко за межами штатів, тому що вона абсолютно не вимагає ретельності і посидючості. Її під силу приготувати навіть дитині. Але разом з тим вона дуже легка і смачна. У самий раз, коли не знаєте, що приготувати рідкого до обіду. Така страва цілком зійде як повноцінна.

Продукти для рецепту

Бекон охолоджений
224.89 - 299.00

Бекон охолоджений

за 1 кг

Інгредієнти

Бекон охолоджений

100 г.

Квасоля біла

300 г.

Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл

300 г.

Цибуля ріпчаста молода

1 шт.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

50 г.

Вершки Amrita кокосові органічні 22% 200мл

150 мл.

Олія соняшникова салатна 500мл

за смаком

Етапи приготування

01

Квасолю замочити в холодній воді, потім варити до готовності.

02

Бекон і цибулю порізати дрібними скибочками і обсмажити на соняшниковій олії. Змішати з квасолею, залити водою і варити 5 хвилин.

03

Потім в суп додати кукурудзу і варити до її готовності. Влити вершки і довести до кипіння. Посипати нарізаною зеленою цибулею.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв