
Пісочне печиво з ванільним цукром
Перед вами один з найпростіших рецептів печива. Робиться воно досить швидко і знадобиться вам всього-навсього 3 інгредієнта. Хоча це, звичайно, не обов'язково. Печиво досить смачне саме по собі, але зовсім не зайвим буде додати в нього різноманітні добавки. Наприклад, цедра (лимонна, апельсинова або цедра лайма), шоколадні крихти, родзинки, горіхи, цвітна присипка, глазур (молочна, з соком лайма або шоколадна), сухофрукти (буде оригінально додати сушену журавлину або вишню) ... Загалом, достатньо підключити свою фантазію і щоразу печиво матиме новий, унікальний смак. Заінтриговані? Тоді приготуйте його скоріше!
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
125 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
70 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
180 г.
Етапи приготування
01
Вершкове масло збити з цукром (50 г) в пухку масу. Всипати просіяне борошно. Замішати однорідне тісто. Тісто розкачати завтовшки в 1 см. Вирізати формочками кружечки.
02
Духовку розігріти до 190°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти печиво на деко і поставити в холодильник на 20 хвилин. Потім дістати, посипати цукром, покласти в духовку і випікати 15-20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів