Сьомга, запечена в медово-гірчичному соусі - Image

Сьомга, запечена в медово-гірчичному соусі

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Червона риба дарує нашому організму величезну кількість корисних вітамінів. Риба влаштовує справжнє свято шлунку, кишечнику та іншим життєво-важливим органам. Вона містить в собі величезну кількість натрію, калію, кальцію, фосфору. Тому пропонуємо вам приготувати сьомгу, запечену в медово-гірчичному соусі. Страва не тільки подарує організму заряд вітамінів і енергії, але і підніме настрій своїм приголомшливим смаком. Соєвий соус додасть страві пікантності, а поєднання меду і гірчиці - незвичайності. Шматок сьомги може служити, як самостійною стравою, так і відмінною добавкою до гарніру. Насолоджуйтесь!

Інгредієнти

Стейк сьомги

4 шт.

Мед

2 ст. л.

Соєвий соус

4 ст. л.

Гірчиця із зернами

2 ст. л.

Соняшникова олія

за смаком

Червоний перець

за смаком

Етапи приготування

01

Стейк сьомги промити і обсушити.

02

Для соусу необхідно: змішати гірчицю з соєвим соусом, медом і соняшниковою олією. Потім додати трохи червоного перцю і перемішати.

03

Скласти сьомгу в каструлю і залити отриманим соусом. Залишити маринуватися хвилин 30-40.

04

Потім сьомгу викласти в фольгу, яку попередньо змастити олією, а зверху трохи полити соусом.

05

Фольгу з сьомгою покласти на деко і поставити його в духовку, розігріту до 190°С. Випікати 20-25 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Сьомга, запечена в медово-гірчичному соусі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua