Салат із тунцем і кукурудзою - Image

Салат із тунцем і кукурудзою

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вам ексклюзивний рецепт салату з тунцем і кукурудзою. Такий салат порадує вас своїм незвичайним смаком і створить настрій свята на столі. Адже, салат подається дуже оригінально, в чашечці з лимонної шкурки. А це дуже незвично і здатне розвеселити навіть самий сумний святковий стіл. Всім рекомендуємо запастися рецептом такого чудесного салатику. Він готується всього двадцять хвилин, а задоволення від його поїдання вам вистачить на добу. Так як смак салату виходить фантастичний. Консервована кукурудза і тунець у своєму поєднанні дають ту чудову й оригінальну смакову нотку салату. А лимонний сік чудово його освіжає.

Продукти для рецепту

Рис Metro Chef Басматі 3кг
299.90

Рис Metro Chef Басматі 3кг

3 кг

Інгредієнти

Рис Metro Chef Басматі 3кг

150 г.

Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл

150 г.

Салат Calvo з тунця 150г

350 г.

Помідори черрі Polan мариновані 660г

250 г.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

60 мл.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

1 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Лимон

4 шт.

Етапи приготування

01

Відварити рис до готовності. Охолодити.

02

Змішати рис, кукурудзу, тунець, нарізані черрі і зелень.

03

Для заправки змішати лимонний сік і оливкову олію, додати сіль і перець. Отриманим соусом заправити салат, добре перемішати.

04

Салат з тунцем і кукурудзою подавати в "чашечці" з лимона, вийнявши м'якоть із фрукта.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв