Салат з пекінською капустою і креветками - Image

Салат з пекінською капустою і креветками

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей смачний, вишуканий, корисний салатик стане Вашим кращим перекусом або навіть вишуканою вечерею за келихом вина. Готується просто і швидко, ніяких зусиль не вимагає, особливо якщо Ви вирішите використовувати вже зварені очищені креветки. Можна також взяти заморожені, однак їх потрібно попередньо очистити і відварити. Для святкового застілля рекомендуємо використовувати великі королівські креветки: салатик буде виглядати в рази ефектніше і вже точно не залишиться без уваги гостей. Традиційна для Китаю, але встигша нами полюбитися пекінська капуста, кисло-солодкі яблучка і хрусткий огірок роблять страву свіжою і легкою. Цікава заправка з майонезу та кетчупу надає пікантну нотку.

Продукти для рецепту

Креветки 90/120
469.40 - 504.70

Креветки 90/120

за 1 кг

Інгредієнти

Креветки 90/120

400 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

15 г.

Майонезний соус ТОРЧИН® Tasty Mayo з кетчупом 190г

15 г.

Яблуко Джонапринц 70+

160 г.

Огірки солені

160 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Капуста Пекінська

200 г.

Етапи приготування

01

Креветки відварити в підсоленій воді протягом декількох хвилин. Яблука і огірки помити і нарізати соломкою.

02

Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. Змішати майонез з кетчупом.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв