Салат з апельсином, гранатом і фетою - Image

Салат з апельсином, гранатом і фетою

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Початок осені – той самий час, коли Ви можете урізноманітнити свій звичний раціон стравами з молодого буряка. У складі пропонованого салатику цей яскравий коренеплід розкривається по-новому, набуваючи несподівані смакові нотки. А все завдяки додаванню кисло-солодких апельсинів і ягід соковитого граната, які роблять салат свіжим і повітряним. Ну, і звичайно ж, всіма відомий грецький сир фета, куди ж без нього? Він надає ситність і пікантний смак. Соус, яким заправляється салатик, теж Вас здивує. Ні, це не майонез, і навіть не оливкова олія. Заправка для нашого вишуканого салату – суміш апельсинового соку і бальзамічного оцту, нагріта і уварена до появи насиченого аромату.

Продукти для рецепту

Буряк
8.90 - 15.00

Буряк

за 1 кг

Інгредієнти

Буряк

120 г.

Гранат еліт

100 г.

Апельсин

200 г.

Сир Фета Світ Сир 45%

80 г.

Сік Freshme апельсиновий 0,5л

200 мл.

Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл

40 мл.

Етапи приготування

01

Відварити буряк до готовності. Потім злити воду, охолодити, очистити і нарізати кубиками. Гранат розібрати на зерна.

02

Очистити апельсини, розібрати на часточки і очистити від плівок. Розрізати часточки на частини. Змішати оцет з соком, нагріти і уварити.

03

Листя салату помити і просушити. Викласти на тарілку листя, потім буряк, зерна гранату, апельсин і фету. І так чергувати поки не закінчаться інгредієнти. Полити соусом і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв