Рулет з йогуртово-малиновою начинкою - Image

Рулет з йогуртово-малиновою начинкою

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Час балувати рідних і дивувати нежданих гостей свіжоспеченою домашньою випічкою. Пропонований простий рецепт «на швидку руку» рулетика з йогуртово-малиновою начинкою Вам на допомогу. Божественна гармонія просоченого ніжного бісквіту та соковитої кремової начинки нікого не залишить байдужим. Приготувавши таку ароматну випічку, Ви отримаєте не тільки море задоволення, але й океан користі. І наостанок поради з приготування: йогурт найкраще підійде натуральний, без добавок, оскільки в начинку додається свіжа малинка. Бісквіт необхідно випікати до світло-коричневого кольору: він повинен бути пружним і пористим. Важливо не перетримати його в духовці, інакше корж буде ламатися при скручуванні.

Продукти для рецепту

Цукор Ваш Цукор 10кг
356.90

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 кг

Інгредієнти

Цукор Ваш Цукор 10кг

60 г.

Яйце куряче С0 1шт

4 шт.

Цукор ванільний Auchan 8г

15 г.

Борошно пшеничне вищий гатунок

60 г.

Йогурт Фанні 2,2% 750г

250 г.

Желатин Добрик 15г

10 г.

Малина

125 г.

Лимон

50 г.

Етапи приготування

01

Відокремити білки від жовтків. У невеликій мисці збити білки в стійку піну. Жовтки збити з цукром в пишну масу, додати просіяне борошно. З'єднати обидві маси.

02

Духовку розігріти до 200. Деко застелити пергаментним папером. Вилити тісто на деко, поставити в духовку і випікати близько 10 хвилин.

03

Желатин розчинити в теплій воді. Додати лимонний сік. Потім додати йогурт і трохи цукру. Збити до стану крему.

04

Намазати корж кремом, викласти помиту і просушену малину. Загорнути корж рулетом. Поставити рулет мінімум на 1 годину в холодильник.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв