Гарбузовий суп - Image

Гарбузовий суп

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Гарбузовий суп, немов сонечко, порадує вас і наситить ваш організм масою корисних речовин. Легка в приготування перша страва влаштує справжнє свято вашому шлункові. Суп дуже легкий і при цьому ситний. Варто приділити особливу увагу вітамінам, які може подарувати нам гарбуз. Ви знали, що в гарбузі в п'ять разів більше каротину, ніж у моркві? Він порадує ваші очі, особливо, якщо порушений зір. Допоможе цей плід і процесу кровотворення, виведе з організму солі і води, позбавить вас від нервових розладів та безсоння. Гарбуз має цінний вітамін Т, який допоможе організму засвоїти важку їжу і боротиметься з ожирінням. Отже подбайте про своє здоров'я, адже це так легко!

Інгредієнти

Гарбуз

0,5 шт.

Цибуля ріпчаста

0,5 шт.

Картопля

1 шт.

Олія оливкова

1 ст. л.

Часник

1 шт.

Бульйон овочевий

5 ст. л.

Сіль

0,25 ч. л.

Горіх мускатний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Підготувати цибулю та часник, шляхом подрібнення. Висипати дані овочі в розігрітий сотейник. Швидко помішувати, щоб часник міг згорнутися, а цибуля залишилась прозорою.

02

Картоплю та гарбуз нарізати однаковими кубиками та висипати до цибульно-часникової суміші. Бульйон злити та накрити кришкою, вогонь при цьому зменшити. Тушкувати овочі протягом 20 хвилин. Бульйон доливати, щоб шматочки овочів могли плавати в ньому.

03

Коли перестали тушкувати, додати до страви сіль і дати їй розчинятись. Розтерти овочі блендером до ніжного пюре.  Та доповнити смак мускатним горіхом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Гарбузовий суп – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua