
Картопля, фарширована кисломолочним сиром
Страва, в якій картоплю подають порціями, досить зручна і виглядає цікаво. Адже можна зробити стільки порцій, скількох гостей ви очікуєте, і подавати кожному особисто. Головне - вибрати для страви досить велику картоплю: тоді і страву зручніше готувати, і ваші гості наїдяться. Ви тільки уявіть цей чудовий смак картоплі з сиром і кропом! Адже сир робить страву дуже ніжною і, в теж час, соковитою. Кріп же додає аромат, який буде доноситися з кухні, і ваші гості будуть з нетерпінням чекати часу трапези, щоб нарешті спробувати ваш кулінарний шедевр. Ну а коли вони його спробують, то вже не зможуть утриматися - страва полонить їх своїм неперевершеним смаком .
Інгредієнти
Картопля
700 г.
Кисломолочний сир
200 г.
Хліб
100 г.
Масло вершкове
20 г.
Яйце куряче
2 шт.
Сир
60 г.
Кріп
20 г.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити і відварити до напівготовності. Злити воду, трохи охолодити картоплю і розрізати на половинки. З кожної половинки витягти м'якоть, залишивши стінки близько 1 см. завтовшки. Зрізати трохи нижньої частини картоплі, щоб вона краще стояла і не перекинулась.
02
Кріп помити, просушити і дрібно нарізати. Хліб замочити в молоці, потім вичавити (як для котлет). Змішати хліб з протертим через сито сиром, яйцями, сіллю, розм'якшеним маслом і кропом.
03
Духовку розігріти до 200°C. Сир натерти на крупній тертці. Кожну половинку картоплі наповнити сирною начинкою і посипати сиром. Викласти на деко, поставити в духовку і запікати близько 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів