
Картопляний салат із каперсами та петрушкою
Деякі салати бувають настільки поживними, що їх можна подавати як повноцінну страву. Наприклад, якщо ви не хочете переїдати, то ви цілком можете перекусити таким салатом із картоплі і каперсів. До слова, цей салат не тільки поживний, але і досить простий і корисний. Адже дістати картоплю і каперси зараз не проблема, а от що стосується користі інгредієнтів, то тут можна сказати кілька слів. Каперси, наприклад, низькокалорійні, в них міститься вітамін Р. У Древній Греції плоди каперсів навіть вважалися афродизіаками. Не знаємо, як щодо впливу на протилежну стать, але те, що салат із каперсами буде вам до смаку, це ми можемо гарантувати!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
500 г.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
30 мл.
Каперси Iberica 250г
20 г.
Петрушка 70г
50 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і просушити картоплю. Покласти її в миску.
02
Петрушку помити, просушити і подрібнити. Додати до картоплі оцет, сіль, перець, каперси, петрушку, олію. Добре все перемішати і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів