Фісташковий крем англез - Image

Фісташковий крем англез

Кількість порцій: 3Час приготування: 1 год 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Саме з цього дивовижного крему починали своє знайомство всі великі кондитери світу. Чому дивовижного? Особлива технологія приготування, але досить-таки простий склад роблять французький крем англез таким, що якщо його запекти, вийде чудовий карамельний крем; якщо відправити в морозильник – перед Вами найніжніше морозиво; а якщо додати до складу борошно або крохмаль – кондитерський крем (що є основою для більшості десертів) готовий. Ось такий універсальний і дуже смачний крем, який за консистенцією більше нагадує соус. Пропонуємо Вам трошки відійти від класичної рецептури і додати до складу подрібнені фісташки – вийде чудовий фісташковий крем англез.

Інгредієнти

Фісташки

70 г.

Вершки 33-35%

200 мл.

Цукор

70 г.

Жовток яєчний

3 шт.

Етапи приготування

01

Фісташки очистити і сильно подрібнити в блендері (але не до стану борошна). Змішати фісташки з вершками і цукром в каструльці. Поставити на маленький вогонь і варити близько 5 хвилин. Зняти з вогню і дати охолонути протягом 15 хвилин.

02

Потім знову поставити суміш на вогонь і варити близько 5 хвилин. Знову дати охолонути. Перекласти крем в скляний посуд і поставити в холодильник мінімум на 1,5 години. Перед подачею трохи збити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Фісташковий крем англез – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua