Груші, припущені у вині зі спеціями - Image

Груші, припущені у вині зі спеціями

Кількість порцій: 2Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Корисний фруктовий романтичний десерт з алкогольною ноткою - груші, припущені у вині. Вони зможуть «сп’яніти» голову будь-кому, адже мають неймовірний аромат. У процесі приготування груші припускаються у вині з такими спеціями, як мускатний горіх, кориця і гвоздика, а це поєднання з вином, як відомо, дуже вдале. Фактично, це груші, припущені в глінтвейні, а він не просто так завоював величезну популярність. Також при подачі можна прикрасити груші, поливши розтопленим чорним шоколадом або полити сиропом, який залишився після приготування, трохи його попередньо уваривши. І один невеликий нюанс: при підборі вина варто зупинити свій вибір на солодкому десертному вині - цей варіант найкращий.

Інгредієнти

Груші

2 шт.

Кориця

5 г.

Гвоздика

5 г.

Мускатний горіх

3 г.

Вино червоне десертне

200 мл.

Цукор

40 г.

Етапи приготування

01

Грушу помити і обережно очистити. «Хвостики" не відрізати. Вино вилити в невелику каструлю і нагріти.

02

У вино додати цукор і спеції. За «хвостики» опустити груші уа вино. Варити близько 35-40 хвилин. Викласти груші на тарілку (одну на порцію) і подавати (теплою або охолодженою).

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв

Груші, припущені у вині зі спеціями – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua