
М'ясна солянка з каперсами і солоними огірками
Сьогодні ми хочемо познайомити вас зі стравою, яку можна назвати традиційною в російській кухні. Звичайно ж це солянка. Зазвичай солянку роблять на м'ясному, рибному або грибному бульйоні. Сьогоднішній рецепт якраз м'ясної. Солянка об'єднала в собі компоненти щей і розсольника. Обов'язковими інгредієнтами в кожній солянці виступають будь-які кислі інгредієнти. У нашому рецепті це будуть солоні огірки. Але також можуть бути і маслини або каперси. Ще один важливий інгредієнт - це лимон. Солянка має незвичайний солонуватий смак. Але в цьому і вся принадність цієї страви. Подавати можна з грінками чорного хліба. Перед подачею додати трохи зелені.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
500 г.
Огірки солоні
200 г.
Цибуля біла
150 г.
Паста томатна Чумак 25% 300г
5 ст. л.
Каперси Iberica 250г
3 ст. л.
Перець чорний Перший Ряд духмяний горошок 20г
за смаком
Лист лавровий
4 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
за смаком
Етапи приготування
01
Поставити каструлю з водою на вогонь, покласти м'ясо, зварити бульйон.
02
Нарізати відварене м'ясо, копченості (шинку, ковбасу, сосиски) тонкими шматочками. Огірки нарізати шматочками. Нашаткувати цибулю кільцями.
03
Поставити на вогонь сковороду з олією, розігріти, висипати нарізану цибулю, обсмажити, додати до цибулі томатну пасту. Вилити в киплячий бульйон. Додати в бульйон також копченості.
04
Після висипати в каструлю з супом огірки і цибулю, довести до кипіння, зменшити вогонь, варити 10 хвилин. Додати лавровий лист, після - оливки, маслини і каперси.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів