Мафіни з курагою - Image

Мафіни з курагою

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

«Маленький, та удаленький». Ця споконвічно російська приказка повною мірою характеризує неперевершені англійські мафіни – ароматну, переважно солодку випічку з різноманітними начинками, що легко поміщається на долоні. Ці маленькі кексики вже давно користуються величезною популярністю в усьому світі, їх із задоволенням печуть господині, адже інгредієнти, необхідні для приготування цієї випічки, знайдуться на будь-якій кухні, а витрачений час зведений до мінімуму. Сьогодні пропонуємо порадувати домочадців свіжоспеченими мафінами з курагою. Приємний кисло-солодкий смак кураги робить цей сухофрукт не тільки смачними ласощами, але і найкращою начинкою для приготування випічки.

Продукти для рецепту

Курага Узбецька
449.00

Курага Узбецька

за 1 кг

Інгредієнти

Курага Узбекська

150 г.

Борошно пшеничне вищий гатунок

400 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

150 г.

Сода харчова 500г

5 г.

Масло вершкове домашнє

50 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

200 мл.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

50 мл.

Яйце куряче С0 1шт

1 шт.

Етапи приготування

01

Курагу промити, нарізати і залити окропом на 5-10 хвилин. Змішати просіяне борошно з содою і цукром. Вершкове масло збити з яйцями, олією і молоком. З'єднати обидві суміші, додати курагу і довести тісто до однорідної консистенції.

02

Духовку розігріти до 200°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати мафіни близько 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв