
М'ятний соус з гірчицею
М'ятний соус з гірчицею - це легка, освіжаюча і швидка в приготуванні приправа. Він зовсім не складний у приготуванні, інгредієнти, що входять до його складу просто змішуються блендером до однорідного стану. Відмінно підходить до м'яса, особливо до свинини, чудово доповнює будь-яку другу страву: тефтелі, котлети тощо. Але спочатку цей соус був створений для того, щоб відтіняти і приглушати специфічний смак смаженої баранини. У соуса дуже гармонійний смак - гостро-солодкий з освіжаючою ноткою м'яти. Солодкий смак меду вдало відтіняє гострий смак гірчиці, хрону і перцю. До подачі на стіл соус зберігають у холодильнику в закритій банці.
Інгредієнти
Гірчиця діжонська
10 ч. л.
Мед
100 г.
М'ята
10 г.
Хрін тертий
50 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Гірчицю викласти у велику чашку.
02
Обірвати листочки м'яти зі стебел і вимити їх. Потім дрібно нарізати листочки і додати в чашку з гірчицею.
03
Потім у чашку викласти мед. Після чого посолити і поперчити за смаком.
04
Додати 50 г. тертого хріну й блендером перебити до однорідного стану.
05
Потім перекласти соус в банку з кришкою і прибрати в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів