Мигдальна заправка - Image

Мигдальна заправка

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цю страву можна назвати і заправкою, і соусом, і закускою. Її дійсно можна використовувати по-різному: заправляти інші страви, намазувати на хліб, додавати за смаком до різних страв як соус. І при цьому мигдальна заправка готується легко і швидко і є пісною стравою. Треба відзначити, що мигдаль в порівнянні з іншими видами горіхів має самі корисні властивості для здоров'я. Корисні властивості саме у солодких сортів мигдалю. Маючи, без перебільшення, унікальний цілющий склад, цей чудовий продукт здійснює позитивний вплив при багатьох захворюваннях, будучи при цьому і надійним профілактичним засобом.

Продукти для рецепту

Вода негазована Аквуля 2л
11.50 - 25.50

Вода негазована Аквуля 2л

2 л

Інгредієнти

Вода негазована Аквуля 2л

150 мл.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

30 мл.

Мигдаль

150 г.

Часник

1 шт.

Приправа Cykoria S.A Петрушка сушена 10г

2 ч. л.

Кріп Деко сушений 6г

0,5 ч. л.

Сіль морська Kamis в млинку 90г

за смаком

Етапи приготування

01

Мигдаль необхідно замочити на ніч у воді. Після чого, покласти в чашу блендера, влити воду і лимонний сік, перемішати і подрібнити до однорідної маси.

02

Додати в чашу блендера до суміші мигдалю подрібнені петрушку, кріп і за смаком морську сіль.

03

Збити блендером загальну суміш. Після, перекласти в ємність, зверху накрити кришкою, остудити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв