Скумбрія під грибним соусом - Image

Скумбрія під грибним соусом

Кількість порцій: 5Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Смачний і швидкий рецепт для любителів рибки. У ньому немає нічого складного, але, повірте, смак і аромат страви приємно здивує всіх ваших гостей. Адже таку ставу можна подавати не тільки до сімейної вечері, а й за святковий стіл - вона тільки прикрасить його. До того ж у страві містяться смачні і корисні речовини, які роблять страву ще більш виразною і смачною. Гриби роблять страву більш ситною. Цибуля надає особливий аромат, а помідор надає свіжості і соковитості. У такому вигляді страву можна подавати як повноцінну, або приготувати до неї легкий простий гарнір. У будь-якому випадку вечеря буде смачною і казково незабутньою.

Інгредієнти

Скумбрія

1 кг.

Гриби

500 г.

Вершки (33%)

200 г.

Помідор

1 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Приправа для грибів

за смаком

Олія

25 г.

Етапи приготування

01

Скумбрію помити та очистити від нутрощів, голови та плавників. Нарізати порційними шматочками. Посолити, поперчити. Обсмажити на розігрітій олії.

02

Цибулю почистити та нарізати півкільцями. Гриби помити та нарізати пластинками. Помідор очистити від шкірочки та нарізати дрібними кубиками.

03

На олії злегка обсмажити цибулю, додати до неї гриби, приправу для грибів та смажити 5-7 хвилин. До грибів та цибулі - кубики помідору. Посолити за смаком. Смажити ще 3 хвилини.

04

Залити овочі вершками, довести до кипіння і опустити в соус рибу. Тушкувати рибу в соусі 3 хвилини та зняти з вогню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Скумбрія під грибним соусом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua