Курячі ніжки в лимонному маслі - Image

Курячі ніжки в лимонному маслі

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Курячі ніжки в лимонному маслі - це вельми невибаглива страва, готується дуже легко і швидко, а виходить надзвичайно смачно. Блюдо настільки просте, що його зможе приготувати навіть новачок, та й продуктів для його приготування знадобиться мінімум. Збалансоване поєднання лимонного соку з часником роблять курячі ніжки надзвичайно ароматними. Як гарнір до них чудово підійде паста або рис. Вже готову страву можна прикрасити зеленню і посипати натертою лимонною цедрою.

Інгредієнти

Ніжки курячі

8 шт.

Масло вершкове

2 ст. л.

Часник

1 шт.

Сік лимонний

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

У невелику каструлю викласти масло вершкове, подрібнений часник і лимонний сік, поставити на невеликий вогонь, розтопити масло.

02

Ніжки посолити і поперчити за смаком, натерти отриманим лимонним маслом.

03

Розігріти сковороду-гриль, викласти ніжки, обсмажити з обох сторін. При цьому постійно перевертаючи і змащуючи маслом. Готувати близько 30 хвилин.

04

Перед подачею ніжки повинні трохи охолонути.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Курячі ніжки в лимонному маслі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua