
Курка під картопляною шубою
Напевно багатьох з нас цікавлять рецепти, де можна нашвидкоруч приготувати страву до домашнього вечері, але щоб при цьому вона було ситною і смачною. А бажано ще й корисною. Так, можливо занадто багато вимог, але ми зуміємо вам допомогти в такому питанні. Є чудовий рецепт курки з картоплею, який не змусить довго чекати ваших рідних, ковтаючи слинку. Ця страва чимось нагадує деруни, тільки з фаршем у вигляді курячого філе. Ось вам відразу і смачна, і ситна страва, яка не насищена химерними інгредієнтами. Смажити страву можна великим шматком, а перед подачею порізати. Або ж відразу зробити порційні шматочки.
Інгредієнти
Куряче філе
1 шт.
Картопля
5 шт.
Цибуля
1 шт.
Яйце
1 шт.
Олія
за смаком
СІль
за смаком
Перець
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе помити, порізати на шматки. Додати мойонез і спеції. Перемішати.
02
Картоплю та цибулю почистити і натерти на терці. Додати яйце, сіль та перець.
03
На розігріту сковорідку викласти шар картопляного пюре, зверху викласти декілька шматочків філе. На філе знову викласти шар картопляного пюре.
04
Смажити з обох боків.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів