Курка під картопляною шубою - Image

Курка під картопляною шубою

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Напевно багатьох з нас цікавлять рецепти, де можна нашвидкоруч приготувати страву до домашнього вечері, але щоб при цьому вона було ситною і смачною. А бажано ще й корисною. Так, можливо занадто багато вимог, але ми зуміємо вам допомогти в такому питанні. Є чудовий рецепт курки з картоплею, який не змусить довго чекати ваших рідних, ковтаючи слинку. Ця страва чимось нагадує деруни, тільки з фаршем у вигляді курячого філе. Ось вам відразу і смачна, і ситна страва, яка не насищена химерними інгредієнтами. Смажити страву можна великим шматком, а перед подачею порізати. Або ж відразу зробити порційні шматочки.

Інгредієнти

Куряче філе

1 шт.

Картопля

5 шт.

Цибуля

1 шт.

Яйце

1 шт.

Олія

за смаком

СІль

за смаком

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

Куряче філе помити, порізати на шматки. Додати мойонез і спеції. Перемішати.

02

Картоплю та цибулю почистити і натерти на терці. Додати яйце, сіль та перець.

03

На розігріту сковорідку викласти шар картопляного пюре, зверху викласти декілька шматочків філе. На філе знову викласти шар картопляного пюре.

04

Смажити з обох боків.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв