
Кокосовий бісквіт
Хочеться чогось легкого, повітряного і малокалорійного? В цьому випадку, поспішаємо поділитися відмінним варіантом бісквіта з кокосовою стружкою. Класична страва і доповнення до чаю, а зробити його цікавішим допоможе ваніль, однієї чайної ложки буде цілком достатньо (на ваш розсуд). Приготувати просто, а ось відірватися буде неможливо. Як вже усім відомо бісквіт ще використовують для приготування тортів, ось такий він універсальний. Нескінченно довго можна розповідати про його смачні сторони, але правильне рішення - це просто спробувати і насолодиться "легкою красою". Приємний день вам гарантований!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
1 ст.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
3 шт.
Маргарин Olkom столовий 82,2%
130 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
200 г.
Стружка кокосова
100 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Ванілін Pripravka 2г
за смаком
Етапи приготування
01
Міксером збити яйце, додати цукор і ванілін і також все разом збити.
02
Розтопити маргарин в посудині і додати до нього йогурт, стружку кокосову, борошно і розпушувач. Сформувати тісто.
03
Залити тісто в спеціальну форму і випікати при температурі 180°C близько 30 хвилин. Витягнути бісквіт з форми і дати йому охолонути.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів