Італійський суп з беконом, овочами і шавлією - Image

Італійський суп з беконом, овочами і шавлією

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Коли всі супи, які Вам довелося спробувати, вже набридли і хочеться здивувати рідних якою-небудь особливою і цікавою першою стравою, на допомогу приходить пропонований рецепт італійського супу з беконом, овочами і шавлією. Такого Ви точно не пробували: італійці знають толк в приготуванні перших страв. Особливість даного супу в технології готування. Овочі разом з беконом обсмажуються безпосередньо в каструлі, обмінюючись смаками і запахами, потім додається м'ясний бульйон, овочі, що залишилися, і все тушкується. Завдяки цьому всі інгредієнти насичуються апетитним копченим ароматом. Перед подачею до столу прикрасьте суп тертим пармезаном. Це додасть страві приємний, вершковий смак.

Продукти для рецепту

Бекон охолоджений
224.89 - 299.00

Бекон охолоджений

за 1 кг

Інгредієнти

Бекон охолоджений

50 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Петрушка 70г

1 пучок

Шавлія в горщику

за смаком

Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г

2 шт.

Морква

1 шт.

Картопля фасована

4 шт.

Цукіні

100 г.

Капуста молода білокачанна шинкована

200 г.

Помідори рожеві фасовка

2 шт.

Масло вершкове домашнє

2 ст.л.

Бульйон м'ясний Велика ложка 10г

1 л.

Рис пропарений

200 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Бекон нарізати соломкою. Картоплю та цукіні очистити і нарізати кубиками. Подрібнити моркву, цибулю і селеру.

02

Обсмажити овочі разом із беконом у вершковому маслі в каструлі, залити гарячим бульйоном, додати в каструлю картоплю з кабачками, а також промитий рис. Тушкувати протягом 10 хвилин.

03

Нашаткувати капусту, додати в суп. Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, додати в суп. Посолити і поперчити за смаком. Додати шавлію, варити до готовності, протягом 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв