Ікра із оселедця - Image

Ікра із оселедця

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Оселедець - дуже затребуваний продукт. Ця, здавалося б, не дуже презентабельна риба, користується постійним попитом. По-перше, вона доступна за ціною широкому колу покупців, по-друге, оселедець хороший за своїми смаковими якостями, а по-третє, як будь-яка риба, він дуже корисний для здоров'я. Ні з однієї риби, мабуть, не придумано стільки страв, як із оселедця. В основному він вживається в кухні холодного стола. З нього готують різні салатики, закуски. Запропонована "Ікра із оселедця" - відмінна холодна закуска. Її можна їсти з картопляним пюре, намазувати на бутерброди, фарширувати нею італійську пасту (наприклад, великі ракушки) або варені яйця. Також "Ікра з оселедця" ідеально поєднується з млинцями та оладками.

Інгредієнти

Масло вершкове

200 г.

Оселедець

1 шт.

Сир плавлений

1 шт.

Морква

1 шт.

Етапи приготування

01

Відварити моркву до напівготовності, після остудити. Рибу очистити від кісток і шкіри.

02

Пропустити через м'ясорубку суміш оселедця, масла, моркви і плавленого сиру. Охолодити ікру в холодильнику.

03

Подається ікра намазаною на хліб, або як окрема закуска.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Ікра із оселедця – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua