Харчо із курки з горіхами - Image

Харчо із курки з горіхами

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Харчо – грузинська перша страва, приготована з яловичини (або баранини) і рису з великою кількістю місцевих спецій. Ті, кому удостоїлося спробувати справжній харчо, стверджують, що суп не гострий, а пряний. Саме свіжі (а не сушені) спеції надають страві більш насичений, приємний аромат. Пропонуємо цікаву варіацію цього супу – харчо із курки з горіхами. Не дивлячись на відсутність м'яса яловичини, в рецепті використовуються традиційні інгредієнти, без яких харчо не харчо – хмелі-сунелі, зелень кінзи, часник. Щоб бульйон вийшов наваристий, найкраще взяти жирну курочку. Замість пшеничного борошна можете використовувати кукурудзяне. За традицією суп харчо подають зі свіжим лавашем.

Продукти для рецепту

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
26.10 - 49.80

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

за 1 кг

Інгредієнти

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

4 шт.

Гомілка Курка По-Домашньому куряча

700 г.

Борошно пшеничне вищий гатунок

1,5 ст. л.

Горіхи Мигдаль 150г

200 г.

Часник

4 шт.

Кінза 70г

2 ст. л.

Спеція Хмелі-сунелі

1 ч. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Курку нарізати невеликими шматочками, покласти в каструлю, залити 2-2,5 л. води, поставити на вогонь. Варити до напівготовності курки.

02

В окремій каструлі розігріти жир з бульйону, в якому варилася курка, висипати в нього нарізану цибулю, покласти курку, готувати, помішуючи, протягом 15 хвилин.

03

Додати в каструлю з куркою і цибулею борошно, через 5 хвилин влити бульйон, готувати 10-15 хвилин.

04

Потовкти горіхи, всипати їх у суп, додати подрібнений часник, хмелі-сунелі, посолити і поперчити за смаком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв