Глінтвейн у мультиварці - Image

Глінтвейн у мультиварці

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Дуже смачний і завжди актуальний напій вперше почали варити ще в Стародавньому Римі. Тоді вино змішували з різними прянощами, але не варили. А робити це почали вже в часи середньовіччя. Напій і зараз актуальний в Австрії, Швейцарії, та й багатьох інших країнах. А особливо на різдвяних базарах і святах на відкритому повітрі. Завдяки тому, що вино за рецептурою потрібно нагрівати до 70 градусів, такий напій добре зігріває в зимові морози. У деяких країнах це традиційний напій на Хеллоуїн. Хоча багато хто варить і п'є його просто так. Саме слово "глінтвейн" (або "глювайн") з німецької перекладається "як палаюче, гаряче вино".

Інгредієнти

Червоне вино

750 мл.

Апельсин

1 шт.

Яблуко

1 шт.

Цукор

100 г.

Гвоздика

3 шт.

Імбир

2 г.

Кориця (порошок)

2 г.

Етапи приготування

01

У чашу мультиварки налити вино.

02

Додати цукор і фрукти, нарізані середніми кубиками. Останніми покласти спеції.

03

Вибрати режим «пароварка» або «мультиповар» і готувати 15 хвилин при температурі 70°С.

04

Дати напою настоятися 10-15 хвилин, процідити його через дрібне сито. Глінтвейн готовий до подачі на стіл!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Глінтвейн у мультиварці – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua