Гавайський печений рис - Image

Гавайський печений рис

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Гавайський печений рис - страва гавайської кухні. Гавайська кухня часто використовує в рецептах безліч різноманітних плодів, які ростуть там у величезній кількості, насамперед, один з головних місцевих продуктів - ананас. Так у запропонованому рецепті рис відварюють у підсоленій воді з ананасовим соком, а потім перед запіканням в рис додають дрібно нарізані консервовані ананаси. Приготування цієї страви не займе у Вас багато часу і буде, можливо, першим кроком у Вашому знайомстві з гавайською кухнею.

Продукти для рецепту

Рис довгозернистий
47.90 - 58.70

Рис довгозернистий

за 1 кг

Інгредієнти

Рис довгозернистий

275 г.

Вода негазована Аквуля 2л

500 мл.

Сік Don Simon ананасовий 1л

125 мл.

Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г

125 г.

Цедра лимону Kotanyi 14г

10 г.

Горіх мускатний Auchan мелений 55г

2 г.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

5 мл.

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 190°C.

02

Відварити рис в трохи підсоленій воді з ананасовим соком.

03

У рис додати дрібно нарізані ананаси, всипати цукор, додати цедру лимона, лимонний сік і мускатний горіх.

04

Форму для випікання змастити маслом, викласти в неї рисову суміш, випікати протягом 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв