Рибний суп з плавленим сиром - Image

Рибний суп з плавленим сиром

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Коли хочеться порадувати сімейство смачною і вишуканою першою стравою, а часу на приготування зовсім немає, на допомогу прийде наш перевірений рецепт швидкого рибного супчика з плавленим сиром. Соковиті скибочки риби, наваристий вершковий бульйон і картопля, що потопає в зелені – просто і лаконічно. Не дивлячись на легкість, суп виходить досить-таки ситним і поживним. Вибір риби – за Вами, однак рекомендуємо взяти хека – самого корисного, смачного і зручного в приготуванні представника тріскових порід. Відокремлювати кісточки від філейної частини – одне задоволення, а бульйон Ви отримаєте неймовірно ароматний і ніжний. На сирі не економте: від якості цього продукту залежить зовнішній вигляд, смак і консистенція супу.

Інгредієнти

Сир плавлений

200 г.

Картопля

330 г.

Цибуля

80 г.

Лавровий лист

10 г.

Кріп

20 г.

Риба

500 г.

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

М'якоть риби відокремити від кісток і нарізати невеликими шматочками. Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

02

Сир натерти на тертці. Воду довести до кипіння, додати цибулю, рибу, сіль і перець. Через 5 хвилин додати картоплю і лавровий лист.

03

Через 20 хвилин додати сир. Кріп помити, просушити і подрібнити. Додати в суп кріп, варити 2 хвилини і потім зняти з вогню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Рибний суп з плавленим сиром – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua