Риба з апельсинами у фользі  - Image

Риба з апельсинами у фользі

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Корисність такого продукту як риба важко переоцінити. Насамперед, вона – джерело жирних кислот, цінних вітамінів і мінералів, необхідних для нормальної життєдіяльності. Не дивно, що фахівці з харчування всі як один рекомендують включити цей морський продукт в раціон і вживати його не менше двох-трьох разів на тиждень. Риба жирних сортів також неодмінно має бути присутня в нашому меню. Відразу виникає питання: як же її приготувати? І ось Вам один із чудових варіантів – дивовижна риба з апельсинами у фользі. Запікаючись в духовці, рибка зберігає максимум своєї цінності. Ароматний маринад з оливкової олії та соєвого соусу розм'якшує філе, роблячи його ніжним і соковитим.

Продукти для рецепту

Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
148.29

Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г

500 г

Інгредієнти

Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г

600 г.

Апельсин

100 г.

Соус соєвий Chong 1л

10 мл.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

10 мл.

Спеція Суміш перців

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Соєвий соус та олію змішати. Рибу посипати спеціями і замаринувати на 10 хвилин в отриманому соусі.

02

Апельсин помити і нарізати скибочками. Духовку розігріти до 200°C.

03

Рибу покласти в конверт з фольги, зверху покласти скибочку апельсина і закрити конверт. Запікати рибу близько 20 хвилин. Потім відкрити конверт і запікати ще 5 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв