
Рибні крокети
Дуже смачні, корисні та прості рибні крокети, з нарізаної (а не подрібненої) риби, запечені в духовці. Вони чудово підійдуть на обід або вечерю. Як гарнір підійдуть крупи (особливо рис), картопляне пюре або пюре з цвітної капусти. Хорошим дієтичним варіантом буде подати парові, варені або запечені овочі (наприклад, суміш моркви, цвітної капусти, броколі та зеленого горошку). Подавати рибні крокети можна і з звичайним найпростішим овочевим салатом. Оригінальною ідеєю буде загорнути шматочок сиру в крокети, тоді при подачі їх гарячими сир всередині буде розплавлений і тягнутися. Рибу беріть будь-яку на ваш смак, можна як червону, так і білу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
100 г.
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
200 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
20 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
380 мл.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу помити, відокремити м'ясо від кісток і подрібнити. Розігріти вершкове масло на сковороді, обсмажити борошно і влити молоко. Обережно перемішувати поки соус не загусне, а потім додати рибу. Додати сіль, перець і дати соусу з рибою охолонути.
02
Хліб обсушити (можна в духовці) і подрібнити до стану сухарів. З рибної маси сформувати кульки. Яйце трохи збити. Духовку розігріти до 190 градусів.
03
Крокети обваляти в сухарях, потім в яйці і знову в сухарях. Деко змастити олією. Викласти крокети на деко, поставити в духовку і запікати близько 20-25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів