Баклажани з помідорами та сиром - Image

Баклажани з помідорами та сиром

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

До вас несподівано завітали друзі, не губіться в думках, чим би смачненьким їх порадувати. Баклажани з помідорами і сиром – найкращий варіант для подібних випадків. Ніщо не може зрівнятися зі свіжеприготовленими овочами, які покликані турбуватися про наше гарне самопочуття та наповнювати організм вітамінами. Без цього важко уявити наше буденне життя. Фінальний етап – запікання в духовці. Цей насичений аромат пробудить апетит не тільки у ваших гостей, а навіть у ваших сусідів, настільки він особливий. Перед такою стравою неможливо втриматися, сміливо пригощайте абсолютно усіх.

Продукти для рецепту

Баклажани гриль
289.00

Баклажани гриль

за 1 кг

Інгредієнти

Баклажани гриль

2 шт.

Помідори рожеві фасовка

2 шт.

Сир твердий Грана Падано 32%

50 г.

Кріп 70г

20 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

10 г.

Приправа Любисток Часник сушений 30г

5 г.

Картопля фасована

220 г.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

5 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Баклажани помити, нарізати скибочками уздовж. У сотейнику розігріти воду, посолити, покласти баклажани і тушкувати близько 10 хвилин. Сир натерти на крупній тертці. Помідори помити і нарізати скибочками.

02

Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду. Зелень помити, просушити, дрібно нарізати. Духовку розігріти до 180°C.

03

Форму змастити олією. Викласти шарами баклажани, помідори і сир (верхнім повинен бути сир). Нанести зверху трохи майонезу. Запікати близько 20 хвилин. Подавати з картоплею, прикрасивши зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв