
Гоголь-моголь
О, гоголь- моголь - це, звичайно ж, смак дитинства. Кожному напевно мама робила такий міні-десертик. Всім він здавався дуже солодким і смачним, але він ще й корисний. Адже яйце - це природний білок для організму. Два основних компоненти - це яйце і цукор. Але існує безліч варіацій гоголя-моголя, з додаванням різних компонентів. Наприклад, в нашому рецепті він виходить більш "дорослим", адже тут додають ром і бренді. Виходить вже легкий алкогольний напій, навіть коктейль. Можна також додавати біле вино, мед, какао, фруктові соки. Все залежить від віку ваших гостей або ваших бажань. Але наш "дорослий" гоголь-моголь цілком може скрасити вашу вечерю.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Ром Pott 54% 0,7л
100 мл.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
300 мл.
Вершки збиті Sterilgarda Alimentari 35% 200г
100 мл.
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
5 г.
Бренді Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0,7л
100 мл.
Етапи приготування
01
Відокремити білки від жовтків. Жовтки розтерти з половиною цукру. Білки збити з цукром в пишну масу. Змішати білки з жовтками.
02
Збити, додати ром. Продовжуючи збивати, додати молоко, бренді, а потім вершки. Розлити гоголь-моголь по келихах і посипати мускатним горіхом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів